UP с нов дизайнер

UP привлякоха на в своя отбор дизайнера от Axis Frantisek Pavlousek. Frantisek Pavlousek е 43 годишен и ще оглави отдела по разработка на нови крила на UP.  Той има за д гърба си повече от 20 години опит  и споделя веруюто на UP за намиране на правилния баланс между добро управление, сигурност и добри характеристики на крилото.

Cross Country Bulgaria 2010

По време на целия месец Август на територията на цялата страна ще се проведе съзтезание по парапланеризъм и делтапланеризъм. Съзтезание е по отворен маршрут или всеки може да избере в каква посока и как да лети. Траковете ще се отчитат в Леонардо сървърът поддържан от Skynomad.

Правилата на съзтезанието може да прочетете на тук.

Позволил съм си да напиша 2010 в заглавието на поста с надеждата и пожеланието това съзтезание да стане ежегодно. Успех на всички участници а сега .. отивам да се запиша и аз :-D.

Gradient Avax XC3

Наскоро Gradient пуснаха наследника на Avax XC2 – Avax XC3. Ето едно рекламно филмче което ще ви даде представа за крилото. Вече трябва да са пристигнали и първите бройки в България. Така че можете да се обадите на дистрибутора на Gradient за България – Цветан Цолов “Пастора” 0898 776 871 и да се поинтересувате.

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

Промяна
Ето и едно филмче направено само ден след пускане на този пост от Теодор Тодоров “Туфо” на Витоша… можете за малко да видите Avax XC3 бяло с червен атакуващ ръб.

Before the rain from Teodor Todorov on Vimeo.